Tenaanval

Tenaanval

Over bibliothecarissen, bibliotheken, leesbevordering en soms over kunst

Welkom bij de club!

1 november 2015 | 2 Comments

Sinds vandaag is Maaike Deckers de nieuwe directeur van de Bibliotheek Hoorn.

Mede namens Mark Deckers wil ik haar bij deze van harte welkom heten in onze branche. De bibliotheekbranche is een interessante branche, waar af en toe veel reuring is. Meer dan het cliché wellicht zou doen vermoeden. Er zijn soms heftige discussies en we zijn het niet altijd met elkaar eens maar er gebeuren mooie dingen. Fijn dat we nu weer een nieuw gezicht in ons midden kunnen verwelkomen.

En ook fijn dat er weer een nieuwe Deckers is toegevoegd aan de branche. Misschien kunnen we een clubje vormen: Mark, jij en ik? Club Deckers? Laten we om te beginnen eens een keer met zijn 3-en ergens een hapje gaan eten of samen gaan lunchen. Om te zien of we meer met elkaar gemeen hebben dan een achternaam. Mark en ik hebben er zin in.

Maar los daarvan: hartelijk welkom in de branche!

2 people are talking about “Welkom bij de club!

  1. Toen ik de naam Maaike Deckers zag dacht ik-tijd niks van Mark gehoord, nu snap ik waarom.Maar nu weet ik zeker dat Mark geen gendertransformatie heeft ondergaan.Niet dat dat iets voor me uitmaakt. Zijn er nog Willemses in OBland-dan kan ik ook een club formeren. (Niet serieus nemen, deze reactie, hoor.Een geintje!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.