Tenaanval

Tenaanval

Over bibliothecarissen, bibliotheken, leesbevordering en soms over kunst

Verkiezing beste bibliothecaris : de nominatie

3 juli 2013 | 3 Comments

SupermanGistermiddag werd op de site van het Bibliotheekblad bekend gemaakt wie de genomineerden zijn voor de verkiezing van Beste Bibliothecaris van 2013. En ik ben een van die genomineerden.

Dat wist ik natuurlijk al wel, maar toch was het een verrassing om het nu al op de site te lezen. Want ik dacht dat ze zouden wachten totdat de interviews en de filmpjes klaar zouden zijn, maar die komen dus nog.

Ik vind het een enorme eer om genomineerd te zijn, een groot dank je wel voor degenen die daar voor gezorgd hebben. Maar het is natuurlijk wel een heel vreemd rijtje: Annemarie, Jan en ik zijn alle drie heel erg verschillend, alle drie heel bevlogen op onze eigen manier en we zijn allemaal met heel andere dingen bezig. Dus het zijn echt appels en peren die vergeleken worden.

Maar ja, zo gaat dat met verkiezingen. Dus we gaan er maar het beste van maken. Ik ga in elk geval proberen om er zoveel mogelijk van te genieten. Tot nu toe lukt dat best, want alsmaar gefeliciteerd worden met de nominatie bevalt prima.  🙂

3 people are talking about “Verkiezing beste bibliothecaris : de nominatie

  1. Eine dikke proficiat met de nominatie!
    Wae hoaje ’t inne gaate…..
    Groetjes (tante) Els

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.