Tenaanval

Tenaanval

Over bibliothecarissen, bibliotheken, leesbevordering en soms over kunst

Toch geen omroep

2 april 2009 | 4 Comments

 

Reversica

Helaas, helaas. Geen Omroep C met bibliotheekaanhangsel.

Het had zo mooi kunnen zijn en 46.739 mensen geloofden er in.  En ik misschien nog het meest. De hele bibliotheekactie was erg last-minute maar toch had ik hoop dat we het zouden redden. Dat is helaas niet gelukt. Maar het feit dat er überhaupt bibliotheken waren die mee wilden doen maakt de actie in mijn ogen al een succes. En we krijgen straks natuurlijk weer die zeurpieten en azijnpissers die gaan monkelen dat ze het altijd al gezegd hadden dat het niks zou worden en die gaan bij elke nieuwe actie hier weer naar verwijzen “want die omroep werd ook al niks”. Maar ik heb me voorgenomen dat ik dat soort geluiden ga negeren. Want met zo’n instelling komen we nergens en blijven we in dat zwarte gat zitten waar we onszelf in gepraat hebben.

Plaatje is afkomstig van Bookshelf. (zo lelijk dat het weer leuk is)

4 people are talking about “Toch geen omroep

  1. Op een omroep moeten we vijf jaar wachten. Maar we kunnen misschien best iets anders verzinnen. Een digitaal kanaal of zo?

  2. Ik heb vandaag begrepen uit een mail aan de leden van Omroep C dat de aspirant-omroep kans ziet om op een andere manier de huiskamer te veroveren: “Toch kunnen wij u nu al melden dat Omroep C al na deze zomer start met uitzending van programma’s via de zender Het Gesprek (kanaal 25). Wekelijks zendt uw Omroep C het C-Journaal uit waarin uitgebreid aandacht wordt besteed aan de wereld van kunst en cultuur. C zal daarnaast andere programma’s leveren voor de zender. Op die manier ontstaat op Het Gesprek op zondag een complete Omroep C-avond vol programma’s over kunst en cultuur.”

  3. Leon,
    Had zoiets al gelezen in de krant. Heb die mail trouwens niet gehad. Ik zal via de officiele kanalen eens gaan informeren hoeveel leden onze spoedactie heeft opgeleverd. En via een journaal kunnen de bibliotheken ook wel iets kwijt dus daar kunnen we ook wel iets mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.