Tenaanval

Tenaanval

Over bibliothecarissen, bibliotheken, leesbevordering en soms over kunst

Terugblik op 4 jaar Airport Library

7 mei 2014 | 1 Comment


Vanmiddag was er een borrel op Schiphol. Om iedereen die de afgelopen vier jaar heeft meegewerkt aan de Airport Library te bedanken voor hun bijdrage: zowel de sponsors als de partners die een inhoudelijke bijdrage hebben geleverd als de medewerkers en vrijwilligers. Ter gelegenheid van die borrel is dit filmpje gemaakt dat een leuk beeld geeft van een aantal activiteiten van de afgelopen vier jaar.

Oorspronkelijk was de titel van dit filmpje “afscheid” maar gelukkig is die titel inmiddels (8/5) aangepast. Want het is geen afscheid, althans niet wat mij betreft. Maar dat komt waarschijnlijk omdat in de uitnodiging voor deze borrel ook al gerept werd van een afscheidsborrel. Dat was iets te kort door de bocht, want de Airport Library is nog niet weg. En als het aan Paul Luijten,  Directeur External Relations van Schiphol ligt gaat de bibliotheek ook niet weg. Dat liet hij tijdens zijn speech op de borrel luid en duidelijk merken. Tijdens die borrel is er veel gepraat over een doorstart (grapje van de Schiphol mensen) dus ik hou goede hoop.

One person is talking about “Terugblik op 4 jaar Airport Library

  1. Ha Jeanine, je onvermoeibare inzet voor Schiphol Library werd vanmiddag gelukkig ook in de praatjes opgemerkt. Dus ik hoop dat je nog veel zal worden geincludeerd in alles wat er nog zal worden bediscussieerd en overwogen! En ook bijzonder dat de aanwezigen het woord “afscheid’ gewoon naast zich neerlegden en er allerlei nieuwe plannen en relaties ontstonden. Vol belofte!
    Ir Marion Vredeling
    Programma manager TUDelft Library.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.