Tenaanval

Tenaanval

Over bibliothecarissen, bibliotheken, leesbevordering en soms over kunst

Nog meer Karavaan

4 augustus 2008 | 3 Comments

 

 

 

 

In mijn vorige bericht had ik het over de bibliotheek op de Karavaan maar daar verwees ik alleen naar het blog dat de kinderen bijhouden over hun activiteiten.

Voor de activiteiten ‘savonds is een apart blog gemaakt, de Karavaanbibliotheek. Daar zijn aankondigingen te zien van de activiteiten die nog moeten komen en foto’s van de dingen die geweest zijn. Het karretje is helaas nog steeds niet goed te zien, maar als je tussen de mensen door kijkt krijg je er toch wel een indruk van.

Er wordt aan biebdaten gedaan, er zijn schrijvers en interviews met acteurs. Die laatste vinden jammer genoeg niet altijd in de bibliotheek plaats. Omdat het voor iedereen de eerste keer was dat we dit deden en de deelnemende bibliothecarissen dachten dat zij niet extravert genoeg zouden zijn om bezoekers over te halen om mee te doen aan het biebdaten is er een actrice ingehuurd om dat te doen. Dat is een succes, want het typetje dat ze neerzet kletst moeiteloos lezers de bibliotheek in.

Toch jammer dat we dat zelf niet kunnen.

3 people are talking about “Nog meer Karavaan

 1. Ha Tenaanval,
  Wat leuk om dit allemaal te zien! Misschien is dat ‘verleiden’ wel te leren, maar ieder z’n vak tenslotte. Is dit nou een project van de Flexibele Bibliotheek? Misschien heb je dat wel verteld of staat het ergens, maar dan ben ik het vergeten, sorry.
  Groet van schrvrdzs

 2. Ha Schrijver,

  Ja, dit is een project van de afdeling Flexibele Bibliotheek van ProBiblio. Zoiets als de Strandbibliotheek maar dan anders. Je bent het niet vergeten want ik had het er niet bij gezet. Het gaat me om het project en niet zozeer om wie het doet, maar ik heb ook wel last van (valse) bescheidenheid….

 3. Ha Tenaanval,
  Nou, ik ben er in elk geval trots op dat ProBiblio dit doet!
  En: je kunt ook té bescheiden zijn.
  Groet van schrvrdzs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.