Tenaanval

Tenaanval

Over bibliothecarissen, bibliotheken, leesbevordering en soms over kunst

Mijn eigen mok

15 juni 2013 | Comment

mok3Ja, daar istie dan: mijn eigen mok, met slogan! Vorige week kwam Huub van Dommelen helemaal naar de Bollenstreek om hem persoonlijk af te leveren dus nu staat hij op mijn bureau. Ik vind het erg grappig dat er nu een mok bestaat met een kreet erop die ik, gewoon voor de grap, bedacht heb. En ik vind het helemaal leuk dat er zoveel belangstelling voor was: 278 mensen hadden zo’n mok willen hebben. Dat vind ik wel een bemoedigende gedachte, dat er meer mensen zijn die vinden dat een bibliothecaris wat meer voor zichzelf op moet komen. Dat was althans de gedachte achter die slogan.

Leuk om het lijstje met winnaars te bekijken: een aantal van de namen op die lijst ken ik, dus dat is extra leuk. En het is ook interessant om te zien hoe breed de belangstelling was: niet alleen onder bibliothecarissen uit openbare bibliotheken, er staat nu ook ergens zo’n mok op een bureau bij NBD Biblion en op twee universitaire bureaus. Geweldig!

Wie kan dat nou zeggen, dattie een eigen mok heeft?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.