Tenaanval

Tenaanval

Over bibliothecarissen, bibliotheken, leesbevordering en soms over kunst

If your dreams don’t scare you, they’re not big enough

16 november 2013 | 2 Comments

DSC01820Die realität ist für diejenigen, die ihre träume nicht aushalten

Deze tekst hing deze zomer breeduit op de gevel van het Residenztheater in München. Het is het thema van hun programmering van dit seizoen, maar het is ook een statement, zo midden in de stad. Ik vind het een prachtige uitspraak. Eentje om over na te denken. Vergelijkbaar met If your dreams don’t scare you, they’re not big enough. Ook ijzersterk.

De link met het openbare bibliotheekwerk ligt wat mij betreft voor de hand, maar die moet iedereen zelf maar leggen…

2 people are talking about “If your dreams don’t scare you, they’re not big enough

  1. Herkenbaar Jeanine! Soms denk ik ‘o my god ik weet niet of ik dit wel durf’ als ik een idee heb voor bijvoorbeeld WebbiebNL. Maar dan doe ik het toch omdat het idee anders maar in mijn hoofd blijft zweren 🙂
    Dus ik zeg, ook tegen bibliotheken: heb je een idee en het ‘scares the hell out of me’ dan is het waarschijnlijk een goed idee en moet je het gaan doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.