Tenaanval

Tenaanval

Over bibliothecarissen, bibliotheken, leesbevordering en soms over kunst

Een pakje uit Chicago

15 september 2010 | Comment

Toen ik gisteravond laat thuis kwam uit Londen  (daarover later meer) vond ik een pakje bij de post. Een heel mooi pakje. Zonder afzender, maar ik herkende mijn eigen handschrift en het moest dus wel een reactie zijn van Gabriel Levinson van o.a. de Bookbike. Zoals ik al eerder schreef heb ik in het kader van zijn Deusexpagina project een recensie aangevraagd.

In het pakje zat geen recensie, maar iets heel anders en iets zeker zo leuks:

een notitieboekje met een heel aardig briefje dat het Deusexpagina project gestopt is, vandaar dat het waarschijnlijk ook niet meer terug te vinden is op zijn website.

Als dank voor de getoonde belangstelling stuurt hij me daarom dit zelfgemaakt notitieboekje… Ik vind het geweldig! Ben er een beetje stil van, en ik ga nadenken over een gepaste reactie. En over waar ik dat prachtige boekje voor ga gebruiken. Iemand nog tips voor een van beide?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.