Tenaanval

Tenaanval

Over bibliothecarissen, bibliotheken, leesbevordering en soms over kunst

Een nieuwe avatar

17 oktober 2012 | 4 Comments

Het leuke van lid zijn van Leesclub Het Nieuwe Lezen is het onderzoek dat we doen naar nieuwe mogelijkheden en de nieuwe mensen die we ontmoeten. Zo heb ik kennis gemaakt met Evalien Lang, mede leesclublid: deeltijd bibliothecaris en deeltijd tekenaar.

Waarschijnlijk gaat Evalien bijdragen aan het verslag van de leesclub. Hoe weten we nog niet, maar om te beginnen heeft ze van elk lid een tekening gemaakt. En dit is dus de mijne. Ik vind hem prachtig. “Ik herkende je meteen, zo sta jij inderdaad. Ook zonder hoofd zou ik je meteen herkend hebben” zei een collega.

Ik heb hem ingesteld als nieuwe avatar op Twitter. Jammer dat er in dat kleine plaatje zo weinig van overblijft, dus misschien verander ik dat binnenkort wel weer. Maar hier staatie alvast.

4 people are talking about “Een nieuwe avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.