Tenaanval

Tenaanval

Over bibliothecarissen, bibliotheken, leesbevordering en soms over kunst

Een einde en een nieuw begin

28 februari 2016 | 3 Comments

rally sasAfgelopen donderdag heb ik mijn sleutels van de Bibliotheek Bollenstreek ingeleverd. Mijn laatste werkdag was één groot afscheid: met een bijeenkomst voor collega’s van binnen en buiten onze bibliotheek, een etentje met het MT en daar tussendoor een rally die mijn collega’s hadden georganiseerd langs alle zeven vestigingen. Met vragen over de regio die moesten worden beantwoord, opdrachten en een tijdschema. En een beker die gewonnen kon worden. Mijn team won helaas niet (hup Team Rood!) maar ik vond het een geweldige dag. Wat mij betreft weer een goed voorbeeld van de mooie dingen die gebeuren als je samenwerkt. Iedereen die erbij was of iets van zich heeft laten horen de afgelopen dagen: heel erg bedankt voor al die cadeautjes en kaarten en mooie woorden!

En nu ben ik druk bezig met de volgende stap: verhuizen naar Roermond en me voorbereiden op mijn nieuwe functie. Aanstaande dinsdag begin ik daar en ik heb er ontzettend veel zin in. Op dit moment ben ik nog vooral bezig met vloerbedekking en gordijnen in mijn nieuwe huis en het ter voorbereiding van de verhuizing opruimen van mijn oude huis.

Zal ik Amsterdam gaan missen? Weet ik niet. Ik zal mijn vrienden missen, maar er gaat een rechtstreekse trein van Amsterdam naar Roermond dus dat zal wel meevallen. Wat ik zeker niet zal missen is het verkeer: ik was donderdag te laat op mijn afscheidsetentje met het MT. Dat had verschillende redenen maar de belangrijkste was dat ik in de file stond op de A10 vanwege de Huishoudbeurs.

Vanaf nu kan ik op de fiets naar mijn werk. Ook wel eens lekker.

3 people are talking about “Een einde en een nieuw begin

  1. Er is nog een voordeel Jeanine; je kunt je nu al gaan verheugen op een weekendje Amsterdam en dan neem je een lekkere verse Limburgse vlaai mee.
    Welkom in Limburg en succes met deze nieuwe uitdaging!

  2. Ha Jeanine, dus de kans dat ik je hier in de Zilk nog eens tref is hierbij nihil geworden. Vanuit de bibliobus wens ik je veel plezier en succes met je nieuwe baan.

  3. Ha Trash, dank je wel!
    En inderdaad: de kans dat ik op dinsdagavond in De Zilk ben is heel klein. Als je ooit de buurt van Roermond bent daarentegen, moet het zeker laten weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.