Tenaanval

Tenaanval

Over bibliothecarissen, bibliotheken, leesbevordering en soms over kunst

Ding 14 : IM

28 maart 2008 | 1 Comment

Heb in het verleden wel eens aan MSN gedaan maar daar ben ik weer mee gestopt omdat de meeste van mijn vrienden niet op MSN zaten en de paar vriendinnen die dat wel waren nooit online waren als ik dat was.

Op de afdeling hebben we vorige zomer met een aantal mensen MSN uitgeprobeerd. Tijdens de lunch ontspon zich namelijk een discussie over MSN waaruit bleek dat een aantal collega’s niet wist wat het was. Alle toen aanwezige collega’s hebben een MSN account gemaakt maar de algehele conclusie was na een half uurtje dat het niet iets was voor op het werk. Die actie had tot gevolg dat het nu ‘sochtends nog langer duurt voordat mijn computer is opgestart want ik moet me eerst door allerlei MSN schermen heen worstelen terwijl ik ze niet gebruik (eigen schuld, had ik me maar weer moeten afmelden).

Vandaar dat ik niet zo’n zin had om voor de 23 dingen weer van alles te downloaden. Heb nog geprobeerd om via Googletalk iets te doen (want ja, die account heb ik al) maar daar kwam ook weer zo’n schermpje met “download hier” en daar had ik niet zo’n zin in.

Ik zag Meebo bij de WordPress widgets staan, en ik zag dat alle bloggers die ik volg Meebo hebben dus het leek me wel verstandig om dat dan maar te nemen. Maar het was iets minder simpel dan ik dacht, je moet je toch weer aanmelden, weer een wachtwoord en zo. Maar nu heb ik ook zo’n leuk Meebo schermpje. Op dit moment is er niemand die ik ken actief, en ik heb ook nog geen reacties gehad maar ik heb zo’n vermoeden dat ik wel weet wat er gaat gebeuren.

Mochten er toch nog onverwachte dingen gebeuren dan meld ik dat wel.

De trui van dit plaatje is overigens een kunstwerk (en te koop) het is een product van Gummbah (tevens fotomodel).

One person is talking about “Ding 14 : IM

  1. Je kunt toepassingen als MSN overigens wel zo instellen dat ze niet automatisch worden opgestart, als je computer wordt aangezet. Dat scheelt inderdaad weer extra tijd.

    Ik vind die trui prachtig 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.