Tenaanval

Tenaanval

Over bibliothecarissen, bibliotheken, leesbevordering en soms over kunst

Ding 10 : Del.icio.us

14 maart 2008 | 2 Comments

Job Koelewijn Weer zo’n ding waar ik wel eens over gehoord had, een vaag idee had van wat het was en nu ik me er in verdiept heb denk dat het niet echt iets voor mij is.

 De websites die ik vaak bezoek staan in mijn favorieten, keurig gerangschikt in mapjes (bibliothecaris he) en dat werkt prima. Sommige sites heb ik nu in mijn Netvibes staan (inmiddels geupgrade tot Ginger) en ik zie voor prive gebruik het nut van Del.icio.us niet zo in. 

Maar ik kan me voorstellen dat het voor het werk wel heel nuttig zou kunnen zijn. Het voorbeeld van die leraren wiskunde uit het filmpje “Del.icio.us in plain English” is heel instructief wat dat betreft. Maar niet voor mij dus.

Overigens is de boekenkast op deze foto een kunstwerk van Job Koelewijn. Heb het helaas nog nooit in het echt gezien, lijkt me erg leuk.

2 people are talking about “Ding 10 : Del.icio.us

  1. Ha Edwin,

    Ik kende Job Koelewijn wel, o.a. van zijn afstudeerproject dat er uit bestond dat hij zijn moeder en tantes in Spakenburger kostuum de ruiten van een glazen tentoonstellingspaviljoen van Rietveld liet wassen.
    Dat tankstation dat jij laat zien kende ik dan weer niet. Mooi ja!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.