Tenaanval

Tenaanval

Over bibliothecarissen, bibliotheken, leesbevordering en soms over kunst

De stembus is open!

2 september 2013 | 1 Comment

Voor iedereen die het Bibliotheekblad niet leest: vanaf vandaag is de stembus open! En voor iedereen die mijn eerdere stukje gemist heeft: ik ben genomineerd voor de verkiezing van de beste bibliothecaris van 2013, samen met Jan van Bergen en Henegouwen en Annemarie van Essen.

Het is een jaarlijkse prijs voor de meest inspirerende bibliothecaris, daarom wordt hij ook wel de persoonlijkheidsprijs genoemd. Ik vind het een eer dat ik daarvoor genomineerd ben, en al ben ik allesbehalve competitief aangelegd: deze prijs wil ik graag winnen.

Dus vandaar mijn oproep: stem op mij!

Stemmen kan hier. Iedereen kan stemmen, ook als je het Bibliotheekblad niet leest of als je geen bibliothecaris bent. En dat maakt het dan weer een beetje een populariteitstest, maar ja, dat is de moderne tijd en zo…

One person is talking about “De stembus is open!

  1. Wij hebben bijzonder veel vertrouwen in Jeanine Deckers als Beste Bibliothecaris 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.