Tenaanval

Tenaanval

Over bibliothecarissen, bibliotheken, leesbevordering en soms over kunst

Ding 6: Flickr

9 februari 2008 | 1 Comment

Books You May Have MissedOriginally uploaded by branflakez

Viel toch nog niet mee zo’n foto overnemen…
Flickr kende ik al dus dat was niet zo’n zoektocht, er achter komen hoe je een foto naar je weblog brengt was meer gepuzzel. Maar dat lag volgens mij aan de foto. Ik heb een erg leuke foto gevonden die ook nog eens publiek was maar ik kon er maar niet achter komen hoe ik die meeneem. Toen ik het al bijna op wilde opgeven zag ik bij een andere foto (deze namelijk) “blog this” staan en toen was het een eitje.
Maar ik ga maandag toch even aan meester Edo vragen hoe ik een foto waar dat niet bij staat toch kan gebruiken.

Deze foto komt overigens uit de pool “Library signage”. Klonk erg veelbelovend maar het zijn heel veel foto’s van hele suffe bibliotheekbordjes.

One person is talking about “Ding 6: Flickr

  1. Leuke pool trouwens. Kende ik niet. Geeft wel een mooi staaltje vormgeving weer, of eerder wat een rommeltje het soms kan zijn. Van die in Word in elkaar geflanste mededelingenbordjes met die plaatjes uit de standaard Word collectie. Brrrr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.