Tenaanval

Tenaanval

Over bibliothecarissen, bibliotheken, leesbevordering en soms over kunst

Blog!

22 juni 2008 | 1 Comment

 

 

 

 

 

 

Twee weken vakantie achter de rug en nauwelijks geblogd. Dat betekent blijkbaar dat ik me niet erg heb opgewonden over bibliotheekzaken. Wel over andere dingen, maar daar gaat dit blog niet over. Dat betekent niet dat ik niet heb nagedacht en er zitten wel een aantal dingen aan te komen, maar ik moet er nog even verder op broeden.

Ik las bij Schrijverdezes dat ze moeite heeft met het verzinnen van onderwerpen voor haar blog; op de site van het onvolprezen Vanity Fair hebben ze een overzicht gemaakt van de meest invloedrijke en spraakmakende blogs in Amerika. Alleen al de naam Blogopticon vind ik geweldig. En daar zie je dat je dus overal een blog over kunt maken. Niet alleen over politiek of actualiteit, maar ook over foto’s waar celibritys onflatteus opstaan, zoals Go Fug Yourself. Alleen al vanwege de omschrijvingen die VF erbij zet de moeite waard.

Heb wel even moeten opzoeken wat scurrilous betekende. Volgens mijn Prisma woordenboekje is het gemeen/grof.

Ze hebben overigens ook een tellertje op hun site met een Bush Countdown: op dit moment zijn er nog 211 dagen en 17 uur te gaan voordat hij aftreed.

One person is talking about “Blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.